Auto huren op Valencia Airport // online vergelijken

Je kunt gemakkelijk een auto huren op Valencia Airport. De autoverhuurbedrijven op Valencia Airport zijn Avis, Sixrt, Hertz, Europcar, Goldcar en Enterprise. Allemaal grote bedrijven dus. Belangrijke details bij het huren van een huurauto zijn verzekering en leeftijd.

Auto huren op Valencia Airport

Het allereerste waar je op moet letten is de leeftijd van de bestuurder. Als dit ouder dan 25 jaar is dan kun je direct verder lezen. Is het echter 25 jaar of jonger? Dan is het het zeker waard om de kleine lettertjes te lezen en te kijken welke toeslag erbij gaat komen. Verder is het belangrijk om na te denken of je een verzekering wilt. Een voorbeeld: huur een auto bij Goldcar zonder verzekering, na een klein krasje had je gehoopt dat je een verzekering had genomen. Allemaal dingen om op te letten. Ten derde, misschien heb je ergens een loyaliteitsprogramma of heb je via een vakbond of United Consumers een deal met een autoverhuurbedrijf. Bekijk dat ook nog even.

Auto huren op Valencia Airport? Via EasyTerra autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de beste lokale partners op Valencia Airport.